Loading photos problem

  • 2 Replies
  • 3251 Views

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

*

Offline Pete

  • Member
  • **
  • 12
Loading photos problem
« on: November 18, 2015, 13:49:40 »
Hi,

I hope I am posting this in the right bit.

I have been trying to post a few pics of my new Tucson in the 'members rides' secion, however everytime I try to post the thread with the photbucket 'img' links in it I get the following message:

''403 Permission Denied!

If trying to access Wordpress Admin please note that it is currently locked down by IP address for security reasons. Please contact support to have your IP address allowed access, this will take just a few minutes''.

(my quote marks at start and end of message)

Am I doing something wrong?. I have resized the photos down to 960 x 720 so they are not too big. I couldn't work out how to contact 'support' either.

Anyone any ideas?

Thanks
Pete

*

Offline Shambles

  • Admin
  • *****
  • 6548
    • https://www.i30ownersclub.com
Loading photos problem
« Reply #1 on: November 18, 2015, 17:12:18 »
Hmm.. are the photobucket pics in a private part of your PB account?

Try posting the link (without the [ img] tags) so we can have a look.
2008 i30 Premium CRDi manual.
2014 i30 Style Nav CRDi 128ps manual.
2017 Ioniq Premium SE Hybrid.

Join us at the i30 Owners Club

*

Offline Pete

  • Member
  • **
  • 12
Loading photos problem
« Reply #2 on: November 18, 2015, 18:13:04 »
Hi shamblees

My computer literate neice has sorted it.

I was copying everything from the Photobucket IMG box not realising that only the last bit in the IMG box (without the last bracket with 'URL') was the only bit required.

I think I have got the hang of it.

Many thanks Shambles.

Pete